Fotboll i mängder! Torres, lovert!

Har spenderat dessa två senaste dagarna i stan hos en vän, vi har varit allmänt lata framför tvn och framför em såklart med en bira i handen! Lovert!;) denna sommar har börjat bra, och som sagt det är bara början! Imorgon är det fredag och det ska firas med Beach party, den ni! Det ser vi framemot! ;D En liten uppdatering från mig!! Se yahh, em here I come! Heja Spanien!!

Student 2012!!!!

Fy fan vilken dag!!!! Den bästa dagen i mitt liv på länge!! Helt underbar! Efter en lång för- och eftermiddag samlades vi i lokalen som var full med mat! Vi hade ju redan ätit väldigt mycket under hela dagen, ni skulle sett champagne frukosten, nog fanns det champagne men också tok mycket mat! Och känslan man hade på flaket, nä de är svår slaget!! Åkte snyggaste cab hem, kungligt ;) Alla de bästa samlades hos oss och gav otroligt bra presenter, vilket jag inte hade tänkt mig bl.a. En padda, presentkort till tatuering smycken mm skitbra saker! Är så tacksam!! Synd bara att inte pappa fick vara med och uppleva min student med oss, tänker på honom idag för idag skulle han ha fyllt 48 år, grattis till dig kära du älskar dig!!<3


heheh :$

Sorry asså, har hänt rätt mycket som jag skulle vilja ta upp men det skulle låta heeelt orimligt just nu :P tex om min helg eller minna framtids planer jag har med min kära vän Madde, iaf jag har varit lite off på senaste tiden, har spenderat mycket tid till att rensa datorn med alla mina bilder på för att imorgon lämna in den... Efter det kommer det vara ännu tystare från min sida, kommer inte ha en egen dator på ett braa tag. Jaja så nu vet ni det ;) Ska försöka så fprt som möjligt att köpa en ny bättre dator som inte laggar varje gång man ska göra något vättigt för en gångs skull :) See ya soon!

RSS 2.0