Home sweet home

Har jobbat, så har inte varit hemma under helgen. Är dessvärre förkyld -.- hade tänkt gå upp tidigt imorgon bitti för att ta lite höstbilder, har inte gjort det än i år och det var så längesen jag använde min älskade kamera, har haft lite separations ångest och längtan efter min kamera..

Jag spontan-färgade håret i lördags, har tänkt på min frissa ett längre tag och i lördags kunde jag inte vänta längre, jag ville bli brunett! Och nu vill jag vara blond igen... Här har ni mig i lördags efter jobbet, ny färgad!


Nyttiga onsdag!

Har även gjort lite snacks, som jag även denna tog från Anna Skipper, tänkte testa hennes recept, hon är väldigt duktig på att få in vitaminer i maten vilken kommer vara extra bra för mamma efter operationen! Jag har ju ni kanske har märkt testat en hel del, lchf men de förstördes när vi åkte till Belgien i ett skolprojekt. Där vi fick bröd till både frukost och lunch i 10 dagar, min mage vart helt förstörd efter det. Iallafall vill ni testa denna nyttiga frö och bär blandningen:
1 dl pumpafrön
1 dl sesamfrön
1 dl pinjenötter
1 dl solrosfrön
1 dl torkade aprikoser
1 dl torkade gojibär
Havssalt

1. Du blandar alla frön och lägger det på en lång panna i ugnen i 5 min på 200 grader.
2. Häll på salt. När fröna har svalnat blandar du de med de klippta aprikoserna och gojibären.
Lägg sedan blandningen i en påse som du kan förvara i bilen eller i handväskan, nära till hands då sötsuget dyker upp.


Lunch

Lunchen idag är tagen av Anna Skipper, det ska föreställa en omelett. För den som vill testa, ingredienserna är anpassad till en person, man kan även äta denna omelett till frukost.

2 ägg
2 msk vatten
1 tomat
Fetaost
2 dl spenat
Salt och peppar

1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Blanda sedan i den skivade tomaten och spenaten.
2. Hetta upp en stekpanna med olivolja på medelvärme. Grädda omeletten på medelvärme och tillsätt fetaosten.

Hoppas det smakar!



Motivering

Dessa och många fler har gett mig så otroligt mycket motivering! Jag hoppas de väcker något inom er med!


Jag vill känna mig sådär duktig!

Det var ett tag sedan jag var riktigt engagerad i träningen, efter att jag började jobba har jag inte haft tid för något annat, inte familj eller vänner och absolut inte träningen.. Men jag har taggat till nu, med hjälp av We❤it har jag fått tillbaka viljan att göra något! Först ska jag bara tvätta och betala räkningar.. Sedan tänkte jag gå ut och power walka lite. "Spring inte snabbare, spring längre" det är mitt tips till er och även något jag själv ska tänka på när man kommer till den punkten.


RSS 2.0