Påsk eller Julafton?

Ja man börjar ju undra när man vaknar upp och ser trädens grenar täckta med snö.. Bittert! Sry för min dåliga uppdatering. Men nu är det bara att köra igång igen, jag gillar inte att älta det som varit, så jag börjar detta inlägg med att berätta om vad som händer nu. Jag är denna kväll barnvakt åt mina syskon och min brors kompis och jag har precis matat dom haha. Jag har lagat tacopaj med en vanlig blandsallad och lite tacosås och gräddfil till. Jag hann tyvärr inte ta kort på den heller, den som vart så fin, men ungarna har redan hunnit smälla i sig allt?! Tar det som en komplemang :) Nu ska jag plocka undan och bege mig upp mot tv-soffan, vi har planerat att se film och spela kort. Min syster har varit noga med att vi ska följa Earth huor ikväll ;) Så lite tid och så mycket att göra! Vi hööörs!<3

Myset i bild


Helgen som helhet

Vad tiden går fort! I fredags spenderade jag och Madde tid i gymmet, men tog också en runda i simbassängen! Jag kan ju säga det att jag är mycket öm i vaderna efter denna vecka! HUR ska jag kunna ta mig fram på gatorna i Madrid på måndag? Jag får stretcha som en galning innan dess :) Igår försökte vi vara något nyttiga men inte vara allt för sträng mot småttingarna, det vart jordgubbar, marshmallows och banan som vi doppade i 70% choklad. Till frukost idag åt jag två ägg, två skedar mascarpone och en kopp svart kaffe. Vi ska försöka köra hårt med lchf igen, vi får se hur det går ;)

Jag känner mig riktigt duktig just nu!

Jag var igår med två brudar på zumba/aerobic, helt mördbultad i armar, vader och rumpa. Efter det passet vart vi taggade på att köra ett litet gympass. Då sprang jag fullfart i fem minuter, körde lite rygg och rumpa, kom hem vid 10 och åt hemmalagad wok, jättegott! Idag ska vi träna igen, försöka trots träningsvärken :) Jag återkommer!

Födelsedagskalas!

Tänkte att jag ska passa på innan klockan slår 00.00 dvs en ny dag börjar, att mammas farmor fyller 95 år idag, YEY! Det firades med smörgåstårta hos henne. Hon var så glad och det var kul att se! :)
Farmor Stina och lill kusin Ebba

Tandläkaren in my <3

Jag startade denna strålande dag med ett besök hos tandläkaren. Det gick alldeles utmärkt! Inte ett enda hål denna gång heller och jag tandtrådade tänderna igår, så jag var fri från tandsten också, inte illa! Jag gick där ifrån med ett UA= Utan Anmärkning :)

My midnight lovings

En bild på mopsarna som min syster Matilda har tagit men som jag har redigerat


Summerdays - days of joy


-

Jag kan själv tycka att jag är bitter, men jag har kommit i underfund med att jag faktiskt inte är det. Jag är bara jävligt trött och deprimerad och kan bli jävligt bitter när ingen varken förstår eller kan respektera det...

Jag sitter nu i köket, har precis tömt kameran på färska bilder och skriver nu detta inlägg med en kopp kaffe i handen, mys! Massor med plus för dagens väder! Vågar man antyda att våren är här? Nä nu ska jag fortsätta redigera lite bilder hihi!!

More than words


Är redan dålig på att uppdatera... Fy skäms Carro!

Sorry, har haft fullt upp i veckan. Jag kan berätta lite om vad jag gjorde i helgen. I fredags Var jag hos en gammal kompis som det var väldigt länge sedan vi umgicks, de var skönt att bara umgås med människor :) Jag sov där, sedan på lördag eftermiddag gjorde jag mig iordning för att dra till Madelene, vi handlade lite mat, fläskfilé med whisky sås och potatis klyftor i ung, jordgubbar och vanilj kesella, mycket gott! :) Sedan gjorde vi oss iordning för utgång i stan! Vi dansade rumpan av oss! ;D

Skolan = magsår

Nu är det skola igen... ÅNGEST! Har en hel del saker att göra, men skulle bara vilja sudda bort allt. Jag har en spärr, jag klarar inte av att plugga, jag bryter ihop. Allt samlas över mig och begraver mig i ångest. Önska mig lycka till..

Min Familj

Min lillebror och mamma



Min syster



jag såklart! :)



Får inte glömma pappa, detta är min favorit bild på oss två tilsammans <3

Stå på dig annars gör någon annan det!

Hallu! det är nu den tredje gången jag byter blogg.. Som man brukar säga tredje gången gillt? ;)
Anledningen till att jag gjort ny blogg är för att jag slutade skriva i den förra, jag var inte helt nöjd med den heller så jag hoppas göra denna till det jag vill att den ska vara direkt! Det är sista dagen på sportlovet och jag har inte gjort någon nytta alls.. Jag skulle ha pluggat på en del grejor men en del saker har dykt upp emellan. Ajaa! Vi var ju inte skapta för att plugga hela dagarna.. Du har fått ett liv, lev det!

Välkommen till min nya blogg!

Jag ska skriva så kort som möjligt om mig själv, för er som inte vet vem jag är, ni som tror sig veta vem jag är kan behöva läsa detta ändå :)

I grund och botten är jag en helt vanlig tjej som växt upp i en vanlig svenne familj med två små syskon och volvo ;) För ett och ett halvt år sedan hände det något jag aldrig i min vildaste fantasi trodde skulle hända, min pappas hjärta svek hela min familj och lämnade oss natten till första skoldagen 2010. Jag skulle då börja andra året på Arlandagymnasiumet i Märsta. Jag började läsåret med att jag skulle klara av skolan bara för pappas skull, men vilket blev alldeles för mycket och jag började istället lägga på mig resten. Jag läser nu tredje och sista året på gymnasiet då min mamma kände en knöl i sitt bröst och fick bekräftat att det var cancer.. Hon kommer klara sig, men hur många påfrestningar ska en människa klara av? Jag är 18 år, vuxen kvinna och jag tycker det är psykist jobbigt. Men mina små syskon? Inte nog med det jag förväntas sköta skolan, närvara fester/studentskivor, ha pengar till studentskivor, ta studenten, ta körkort, skaffa jobb/plugga högskola, underhålla familj, tillbringa tid med familj och vänner... Detta snurrar runt i mitt huvud varjedag tillsammans med en del andra saker..

Hur ser min vardag ut? Detta kan ni se i min blogg :)

 


RSS 2.0